Tűzkeresztben

Hadinapló Rólam, rólunk nektek. Airsoft, ahogy mi látjuk, tőlünk nektek.

Friss topikok

  • Ynnek: @SteK: Javítva :D (2009.07.27. 20:22) C.Q.B.
  • Ynnek: Nemsoká a vasárnapi lövöldözés részletes élménybeszámolója is felkerül a hadinaplóba. Türelmeteket... (2009.05.26. 19:50) 2009.05.24. (vasárnap) Ghost Town
  • SteK: Üdv... Hát sok sikert az egyesülethez, a blogba kellemes írást, és soksok frissítést. :D Lőjetek m... (2009.05.09. 10:04) Kunmadaras 2009.04.30.-2009.05.01.

Linkblog

HTML

Reptéri C.Q.B. 2

2009.07.26. 05:26 | Ynnek | Szólj hozzá!

 

HADINAPLÓ
C.Q.B.
(Épületharcászat)
 
 
 
 
Reptéri C.Q.B. 2.
Legénységi épület
Debrecen
2009.07.18.
9:00 ZULU
 
 
Egy harcászatra tökéletes napra ébredtünk. Gyors mosakodás, öltözés, bakancs, málha fel és indulhattunk is összeszedni a csapatot. Létszám megvan, mehetünk a kiszemelt helyre, és perceken belül birtokba is vehettük a tulaj által kölcsönadott régi legénységi épületet.
 
Felállt a két csapat, eligazítás… A cél a bomba és annak kulcsainak megtalálása, majd a kulccsal való hatástalanítás. A játék körei közben szinte alig tartottunk szünetet, egy elég pörgősre sikeredett harcot hoztunk össze közösen.
 
Azért tartottunk egy-két hosszabb szünetet, melyek alatt a Boys Town I. nevezetű naptár első fotóit is sikerült elkészíteni, melyek kapcsán félholtra röhögte magát az egész társaság… A srácok eszméletlen módon pózoltak, mintha mindig is ezt csinálták volna. Hát igen… Köszönjük srácok!!! ( Képek megtalálhatóak : ynnek.fotoalbum.hu oldalon )
 
Természetesen nem csak két kör között, hanem lövöldözés közben is sikerült egy-két olyan alürt végrehajtanunk, melyek után hosszú percekig csak fogtunk a hasunkat a nevetéstől.
 
Sajnos vagy nem sajnos néha sikerült képletesen addig hajkurásznunk egymást a kulcsok után, hogy a bomba időközben „felrobbant”, de ez nem lombozta le egyik csapat harcikedvét sem. Többnyire azért sikerült hatástalanítani a „robbanószerkezetet”.
 
Levezetésképpen a végső 2-3 körben már csak az alkalmi ellenség kiiktatása volt a feladat, és ez így volt tökéletes.
Remélem ennél rosszabb hangulat sosem lesz, mint amilyen a mai játékot kísérte végig!!!
 
Köszönöm minden játékosnak a részvételt, köszi Kriszti a fotókat és a tulajnak a hely kölcsönzését!!!
 
Ynnek

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkereszt.blog.hu/api/trackback/id/tr781268652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása