Tűzkeresztben

Hadinapló Rólam, rólunk nektek. Airsoft, ahogy mi látjuk, tőlünk nektek.

Friss topikok

  • Ynnek: @SteK: Javítva :D (2009.07.27. 20:22) C.Q.B.
  • Ynnek: Nemsoká a vasárnapi lövöldözés részletes élménybeszámolója is felkerül a hadinaplóba. Türelmeteket... (2009.05.26. 19:50) 2009.05.24. (vasárnap) Ghost Town
  • SteK: Üdv... Hát sok sikert az egyesülethez, a blogba kellemes írást, és soksok frissítést. :D Lőjetek m... (2009.05.09. 10:04) Kunmadaras 2009.04.30.-2009.05.01.

Linkblog

HTML

Életre keltettük a Szellemvárost

2009.05.28. 20:20 | Ynnek | Szólj hozzá!

HADINAPLÓ

 

Odaát játékok

1. fejezet

 

Ghost Town

P.B. pálya

Hajdúszoboszló

2009.05.24.

09:00 ZULU

Fülledt májusi reggellel indult a nap. Az ég kicsit be volt borulva, az időjárás mégis nekünk kedvezett. A szél is csak hűsítő fuvallattal ajándékozott meg bennünket. Szükség is volt rá.

Miután az eligazításon, a csapat- és ellátmány elosztásán túl voltunk a csapatok elfoglalták helyüket a számukra kijelölt kiindulópontokon. Kezdetét vette a harc, és élet költözött a Szellemvárosba. A hitetlen lázadó katonákból lett élőholtak, szemben a még halandó katonákkal. Mindkét csapat a saját feladatainak végrehajtásán fáradozott. A hangulat leírhatatlan volt. A csapatvezető parancsnokok tüdejüket nem kímélve kiabálták katonáiknak a végrehajtandó feladatokat. A helyzet egyre forróbbá vált mindkét csapat számára, mikor elhangzott az őrjárat kezdetét jelző fülsértő sípszó.

A város hangyabollyá változott. A katonák úgy menekültek az őrjárat elől, mint az apró hangyák a kisfiú elől, aki nagyítóval égeti őket porrá. A pályán boldog boldogtalan futni kezdett a hozzá legközelebb eső fedezékbe és többnyire el is érték azt, ám nem mindenki bizonyult ilyen szerencsésnek. A fedezék nélkül maradt katonákra a Holtak Őrjárata könyörtelenül tüzet nyitott. Az őrjáratban résztvevő szervezők színjátékukkal törekedtek arra, hogy még valóságosabbá tegyék a játék élményét. Élethűen adták elő, hogy holtak. :D Hörögtek, kiabáltak, fegyvertelen testrészeiket élettelenül lóbálták és mindenre lőttek, ami mozgott.

Hosszú percekre élettelennek tűnt ismét a város, ahol csak az őrjáratozók lövése és hörgése hallatszott. Miután a Holtak Őrjárata végig ért a pályán, két hosszú sípszóval jelezték az őrjárat végét. A játékosok ismét fellélegezhettek és előbújtak rejtekhelyeikről. Mindenki folytathatta feladatának elvégzését, ám az őrjárat rendesen bezavart ezek végrehajtásában mindkét csapat számára. Amellett, hogy az őrjárat nehezítette a hadviselő csapatok dolgát, minden játékosnak elnyerte tetszését.

A csapatparancsnokoktól folyamatosan jöttek a jelzések, hogy újabb és újabb feladatokat tudhatnak sikeresnek. Rádión kapták a szervezők a helyzetjelentéseket, mindúgy a csapatok sikereiről, mint kudarcairól.

Az élő katonák a szabályoknak megfelelően az utolsó elvesztett ÉLET-kártyájuk leadása után csatlakoztak az élőholtak közé, akik végtelen ’élettel’ rendelkeztek. Ennek következtében az élő katonák a kör végéhez közeledve kisebb túlerővel kerültek szembe, azonban ez sem vehette el tőlük a harcikedvet.

Hangulat szempontjából hibátlan volt a küzdelem és egy-két kisebb vitától eltekintve (amiért a hibát vétők meg is kapták a kijáró kényszerpihenőjüket) nem volt panaszra ok. A látottak és a résztvevők közvélemény kutatása alapján bátran mondhatom, hogy a játék teljes mértékben sikeresnek bizonyult.

Ezúton szeretném megköszönni a hajdúszoboszlói Banditáknak, az Ózdi Bad Boys csapatnak és minden játékosnak a részvételt! Plussz infónak hozzátenném, hogy szép számban jelentünk meg a játékon, mintegy 53 fő + a szervezőbrigád.

Külön köszönet a Tűzkereszt Egyesület szervezőinek mindenért!!!

Ynnek

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzkereszt.blog.hu/api/trackback/id/tr881149686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása